Content Creator

Beste cadeauliefhebbers, beste bloggers, influencers, youtubers en videoliefhebbers,

ken je het gevoel dat je al die leuke gadgets graag wilt hebben, maar vroeg of laat de bodem van je portemonee hebt bereikt?

Als je net zo gepassioneerd bent over het runnen van je eigen blog, kanaal, het showen van mooie producten of het maken van productvideo's voor je eigen Youtube kanaal als over het najagen van gadgets, dan ben je hier aan het juiste adres!
OF vind je onze cadeaus gewoon heel cool en wil je graag video's en foto's voor ons maken zonder ze op je kanalen te publiceren? Dan zijn we net zo blij!

Waarom geven we producten weg?
Omdat...

... elke klantenreview andere klanten helpt bij het nemen van een beslissing; dus niet alleen de testers profiteren ervan, maar ook alle andere radbag klanten.

... het belangrijk voor ons is je mening over de producten te horen, zodat we ze zo nodig kunnen verbeteren of ze samen de hemel in kunnen prijzen.

... door je productrecensies op je blogs of YouTube kanalen te publiceren, help je ons natuurlijk ook een beetje om nieuwe klanten voor radbag te winnen.



Hoe kan ik meedoen?

Als radbag fan

- Als je het leuk vindt om foto's en video's te maken en onze producten in je huis te laten zien.
- Schrijf ons gewoon een e-mail op social@radbag.nl, stel jezelf kort voor en vertel ons welke producten je zou willen fotograferen.

Als blogger / beïnvloeder

- Als je een thematische blog of Instagram kanaal beheert met een relevante thema en daar regelmatig publiceert, horen we graag van je: Schrijf ons op social@radbag.nl met je kanaal en inzichten.
- Als we een recensie van een toffe nieuw gadget willen en denken dat het goed bij jou en je blog past, nemen we contact met je op!
- Je schrijft een productbespreking met productfoto's op je blog, inclusief backlinks naar onze website, en stuurt ons de link naar je bericht.

Als Youtuber

- Als je een eigen Youtube kanaal hebt met te minste 1.000 fans en deze regelmatig update, mail ons dan alsjeblieft op social@radbag.nl met de details van je Youtube kanaal.
- Wanneer we opzoek zijn naar een nieuwe coole productvideo voor een van onze coole gadgets en denken dat jij ons daarbij kan helpen, dan hoor je van ons!
- Wanneer je de productvideo upload op je eigen Youtube kanaal, zet dan alsjeblieft www.radbag.nl (voor Nederland) OF www.radbag.be (voor België) als link in de videobeschrijving. Moet je wel de video gelijk beschikbaar openstellen voor derden (Radbag). Zo kunnen wij het gebruiken op onze productpagina.

 

Natuurlijk sturen we het product gratis naar je op en na de review is het helemaal van jou! Het kan voorkomen dat we gebruikte producten opsturen die voor onze fotoshoot of voor een televisieprogramma zijn gebruikt. Een snelle indiening van beoordeling - niet later dan 14 dagen na ontvangst van de gadgets – wordt aangemoedigd.

We kijken uit naar de vele prachtige bijdragen en een goede samenwerking!

Het radbag-Team